Stagiair worden?

Stagiair worden?

 

Wil jij stage bij ons lopen?

Stage lopen is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Via een stage leer je welke banen je leuk vindt en leer je wat er van je verwacht wordt door een werkgever. Daarom is het belangrijk om een leuke en passende stage te vinden. Xtra en haar werkmaatschappijen werken graag met stagiaires. Wij bieden dan ook volop stage mogelijkheden, voor zowel LBO-, MBO- als HBO- en WO studenten. Uiteraard zorgen wij gedurende je stage voor goede begeleiding en een prettige leeromgeving.

Wij hechten veel belang aan stageplaatsen

Wij hechten veel belang aan het bieden van stageplaatsen. Leerlingen hebben immers op school de nieuwste theorie├źn meegekregen en kunnen deze kennis met ons delen. Naast het vernieuwende element breng je als stagiair extra kwaliteit in de organisaties en draag je bij aan onze dienstverlening.

Aanmelden als stagiaire

We hebben regelmatig stageplekken beschikbaar; van Peuterleerplekbegeleider tot Ouderenconsulent. Inhoudelijk welzijnswerk hebben we in vele varianten. Vergeet ook niet de ondersteunende beroepen bij Xtra; beleid, bestuursondersteuning, marketing, communicatie & PR, facilitair, P&O, kwaliteit, financieel en ICT. Volop kansen om jouw skills te ontwikkelen!

Volg jij een beroepsopleiding die goed aansluit bij onze organisatie? Informeer dan eens naar de stagemogelijkheden!
Neem contact met ons op via stagelopen [at] xtra.nl.

We kijken uit naar jouw enthousiaste reactie!