Voor welzijn

Voor welzijn

 

Welzijnsorganisatie Voor welzijn is actief in de Haagse wijken/stadsdelen Loosduinen, Segbroek, Ypenburg, Leidschenveen en Haagse Hout. Onze integrale dienstverlening is gebaseerd op de vraag van bewoners. Wij bieden hulp en ondersteuning door versterking van de eigen kracht van diegenen die het (even) wat moeilijker hebben. Daar waar nodig gaan wij er actief op af. Alle bewoners van jong tot oud kunnen in deze wijken bij ons terecht.         

Wij hebben een wervende, faciliterende- en ondersteunende rol naar vrijwilligers en geven advies, informatie en voorlichting. Ook stimuleren wij die initiatieven die de onderlinge band tussen bewoners en de directe leefomgeving versterken.

Om bewoners zo goed mogelijk te helpen, werken wij samen met andere dienstverleners zoals scholen, de politie, Jeugd(gezondheid)zorg, het Centrum voor Jeugd en Gezin, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, bewonersorganisaties en ouderenzorg.

Contact met Voor welzijn

Bent u een partner, stakeholder of anderszins 'zakelijk' geïnteresseerd in onze dienstverlening dan kunt u een mail sturen naar dit adres c.vanhoudt [at] xtra.nl (subject: Contact%20VOOR%20tav%20Meta%20Carbaat)
t.a.v. Astrid ter Horst, directeur Voor welzijn.

Wilt u als bewoner meer informatie over het werk van Voor welzijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Ga dan naar onze website en bekijk wat voor u de beste manier is om contact met ons op te nemen.