Jeugd Haagse Hout ontvangt nieuw spelmateriaal na inzamelingsactie

Jeugd Haagse Hout ontvangt nieuw spelmateriaal na inzamelingsactie

28 december 2017 -- communicatie@xtra.nl

Deze maand kreeg Wijkcentrum Mariahoeve bijzonder bezoek: Vier afgevaardigden van verzekeraar Aegon, kwamen de opbrengst afleveren van een sponsoractie (Steptember) die bij het bedrijf is gehouden om speluitleen Hop-hopje te voorzien van nieuw spelmateriaal.

Izaak Chtatou, beheerder van Hop Hopje: ‘Een functionaris van Aegon kwam enige tijd geleden met ons in contact en besloot een interne sponsoractie Steptember bij Aegon te koppelen aan onze mobiele speluitleen Hop Hopje. Dit is een Tuk Tuk met laadruimte, die we inzetten in de wijk om jeugd te bereiken en met hen leuke en gezonde buitenactiviteiten te doen. Elke week bezoek ik met collega Mike de Groot en ook met de hulp van vrijwilligers, vijf vaste locaties in de wijk.’ 

Voorafgaand aan de actie ging Izaak in gesprek met de jeugd in Mariahoeve om van hen te horen welke spelmaterialen zij het liefste zouden hebben. ‘Onze hartelijke dank gaat, namens de jeugd en namens ons team uit naar Aegon en de mensen die zich binnen het bedrijf bezig hebben gehouden met de actie.’ Aldus Izaak.

Meer weten over Hop Hopje? Bel naar Wijkcentrum Mariahoeve via 070 -  205 2450. Bekijk Hop Hopje op Facebook.