Stagiair worden?

Stagiair worden?

studenten

 

Wil jij stage bij ons lopen?

Stage lopen is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Via een stage leer je welke banen je leuk vindt en leer je wat er van je verwacht wordt door een werkgever. Daarom is het belangrijk om een leuke en passende stage te vinden. Xtra en haar werkmaatschappijen, MOOI, ZebraVÓÓR Welzijn, Xtra plus en MEE werken graag met stagiaires. Wij bieden dan ook volop stage mogelijkheden, voor zowel LBO-, MBO- als HBO- en WO studenten. Uiteraard zorgen wij gedurende je stage voor goede begeleiding en een prettige leeromgeving.

Wij hechten veel belang aan stageplaatsen

Wij hechten veel belang aan het bieden van stageplaatsen. Leerlingen hebben immers op school de nieuwste theorieën meegekregen en kunnen deze kennis met ons delen. Naast het vernieuwende element breng je als stagiair extra kwaliteit in de organisaties en draag je bij aan onze dienstverlening.

student met kind

Aanmelden als stagiaire

MOOI, Zebra, VÓÓR Welzijn, Xtra plus en MEE hebben regelmatig stageplekken beschikbaar; van peuterspeelzaalleidster tot agoog, van algemeen maatschappelijk werker tot jongerenwerker; inhoudelijk welzijnswerk hebben we in vele varianten. Vergeet ook niet de ondersteunende beroepen bij Xtra; beleid, bestuursondersteuning, marketing, communicatie & PR, facilitair, P&O, kwaliteit, financieel en ICT. Volop kansen om jouw skills te ontwikkelen!

Volg jij een beroepsopleiding die goed aansluit bij onze organisatie? Informeer dan eens naar de stagemogelijkheden! Dit kun je doen door een email te sturen naar stagebureau [at] xtra [dot] nl. Je ontvangt dan een overzicht met de verschillende opleidingen en de contactpersonen binnen onze organisatie die je daarvoor gericht kunt benaderen. Deze contactpersoon ontvangt graag jouw motivatiebrief en CV!

Nog zoekende wat bij je past?

 

FCB beroeps orientatie test

Weet jij wel dat je een baan of stage zoekt in de sector Welzijn, maar nog niet zo goed wat nu bij jou past? Doe dan de beroepsoriëntatietest. Deze test bestaat uit twee delen. Het eerste deel geeft je duidelijk aan of je past in 'welzijnsland'. Het tweede deel geeft jou waardevolle ideeën van functies die - naar aanleiding van je testuitslagen - het beste bij je passen. Klik hier om de beroepsoriëntatietest te starten.